Eethuys & Gelagkamer Grill restaurant 't Zwaantje

't Zwaantje bestaat uit de gemoedelijke huiskamer ingericht in Oudhollandse stijl met 65 zitplaatsen en het 'buitenste binnen' ingerichte bbq grill restaurant voor 60 personen, alles in 1 ruimte, maar door de indeling ook zeer geschikt en gezellig voor kleine gezelschappen.
Met 8, 10, 15 aan 1 tafel? dat kan ook bij ons.

Met mooi weer kunt u plaats nemen op ons terras aan 3 zijden van het pand: op het zuiden: lekker in de zon op de lounge banken, westen en noorden (±100 zitplaatsen) en aan het water met uitzicht op de boten.

Loop door ons restaurant met de virtuele tour

  • binnen barbecuen grill restaurant zwaantje Giethoorn
  • brasserie grand café zwaantje giethoorn
  • tafel 20 muurschildering zwaantje giethoorn

Naast het restaurant is een afhaalloket voor snacks, frites en ijs.

Broodjes, pannenkoeken, plates, pasta, lunch of diner: uit onze gevarieerde menukaart kunt u gedurende de gehele dag bestellen.
Bent u uw leesbril vergeten? Geen probleem, wij hebben brillen met diverse sterkstes ter beschikking.
Voor mindervaliden en rolstoelgebruikers is het restaurant goed toegankelijk: gelijkvloers, braille-menukaart en naast de gewone toiletgroep 2 zeer ruime invalidentoileten.
Gepureerde maaltijden, koemelk- glutenvrij en andere diëten is geen probleem, wel handig is vooraf even contact op te nemen mbt bijzonderheden van je dieet.

De menukaart met prijzen vind je hier

Touringcarbedrijf Reisorganisaties prijzen op aanvraag

gratis wifi bij 't zwaantje giethoornU kunt gratis gebruik maken van onze internetverbinding.
Maak je gebruik van foursquare check in voor onze aanbieding.

Eigen parkeerplaats en direkt naast de bushalte, fietspad en doorgaande weg N334. Ideaal om tijdens het genot van een cappuccino en iets lekkers erbij te wachten op de bus of taxi of voor een pauze stop van je wandel- of fietstocht, autorit met oldtimers of motorrit.