PARKEREN
In weekend houdt rekening met voldoende tijd voor parkeerplaats zoeken, ons terrein is uitsluitend voor onze gasten en vol=vol
in juli augustus geldt betaald parkeren op ons privé terrein

Bootverhuur
WINTERSEIZOEN GESTART: MINDER VERHUURBOTEN BESCHIKBAAR, ACTUELE VOORRAAD TE CHECKEN OP WWW.GIETHOORNBOEKING.NL Geupdate voor 2017-2018: Beschikbaarheid en prijzen van bootjes, sloepen en kano's zijn te checken via GiethoornBoeking.nl online boeking = GEGARANDEERDE RESERVERING
Bootjes reserveren is alleen online mogelijk, wij nemen geen telefonisch reserveringen voor losse boothuur aan boottypes beschikbaarheid en prijzen.

Rondvaart
De rondvaartboot vaart elk uur op het uur 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 bij voldoende deelname (= 8 personen). Vanaf april 2018 starten we tussen 11.00 en 14.00 uur met afvaarten elk half uur, mits voldoende deelname. Een vaart kan geschrapt worden wegens te weinig deelname. Heb je bijvoorbeeld voor 2 personen online kaarten besteld, dan gaat de afvaart van de 1 uurs route sowieso door ongeacht het minimum.

Langere rondvaarten
VAART ALLEEN VAN APRIL T/M OKTOBER Dagelijks om 13.00 en 15.00 uur de dorp en natuurroute met schipper, vaartijd ± 1,45-2 uur afhankelijk van de verkeersdrukte. Losse opstappers kunnen kaarten bestellen via deze link. Opgave is alleen online mogelijk. Zitplaatsen worden voor je ingepland.

  • Route dorp en natuurgebied tijdsduur ± 1,45-2 uur:

    Vanaf april 2018 dagelijks bij voldoende deelname afvaart 13.00 en 15.00 uur LET OP ALLEEN MET ONLINE GEBOEKTE KAARTEN gegarandeerde zitplaatsen. Voor de eventuele vrije plaatsen worden ook kaarten aan de kassa verkocht, deze zijn €1,-- duurder dan online kaarten. Bij onvoldoende deelname kan een vaart komen te vervallen. U krijgt dan een alternatief aangeboden bij de kassa.

Reserveer je plaatsen op GiethoornBoeking/2uursrondvaart

Fietshuur
Fietsen zijn ook beschikbaar in de winterperiode op reservering. Losse verhuur fietsen en tandems: beschikbaarheid kun je checken op GiethoornBoeking.nl Er is een beperkt aantal kinderzitjes van het A-merk Yepp beschikbaar, informeer vooraf naar de mogelijkheden

Voor fietsarrangementen worden standaard tandems ingezet, wij hebben 10 nieuwe Sparta tandems, ook onze gewone fietsen zijn niet ouder dan 2 jaar en zijn beschikbaar in de maten 28, 26, 24 en 20 inch.
Nieuw 2015: Wij verzorgen ook begeleide fietstochten, groep minimaal 8 en maximaal 15 personen. Meer informatie op de boekingssite.

Bagage opslag
Dagje Giethoorn? Onderweg met koffer, tassen? Bagage opslag tegen betaling zie informatie op de pagina luggage storage.

Volgeboekt
Het advies is tijdig te boeken als u een datum in gedachten heeft.

Actuele beschikbaarheid van bootjes (boothuur) wordt weergegeven op GiethoornBoeking.nl.

Parkeren
Indien genoeg beschikbaarheid vrij toegankelijk voor klanten Zwaantje; op drukke dagen betaald parkeren met de mogelijkheid tot gegarandeerde plek boeken via www.giethoornboeking.nl Overige vrije plaatsen betaalt u €7,50 per auto, zie ook de info op de contact pagina

Afwijkende openingstijden
De onderstaande afwijkende openingstijden gelden voor rondvaart en restaurant.

  • WINTER SEIZOEN t/m MAART
  • GESLOTEN KERST 24, 25, 26 december 2017, GESLOTEN OUDJAARSDAG 31 december 2017, GESLOTEN NIEUWJAARSDAG 1 januari 2018

In principe zijn we open tot de een na laatste Connexxion bus vertrekt uit Giethoorn